Myślisz o zmianie pracy? Jesteś osobą zorganizowaną, nie bojącą się wyzwań? Aplikuj do Urzędu Miasta w Krośnie Odrzańskim i wstąp w szeregi zgranego Zespołu dbającego o rozwój Gminy Krosno Odrzańskie!

Poszukujemy osoby do obsługi kancelaryjno - biurowej Rady Miejskiej i jej organów. To samodzielne, odpowiedzialne stanowisko w strukturze Wydziału Organizacyjnego czeka może właśnie na Ciebie! Jakie zadania kryją się pod tą nazwą? Między innymi - organizowanie i przygotowywanie posiedzeń Radnych, organizacja i obsługa narad i konferencji z udziałem Radnych i Burmistrza, prowadzenie rejestru uchwał i zarządzeń, współpraca przy organizacji wyborów powszechnych i wiele innych.

Co oferujemy w zamian?

• stabilność zatrudnienia;
  • dodatkowe roczne wynagrodzenie (tzw. "trzynastka");
  • świadczenia socjalne (dopłata do wypoczynku, paczki świąteczne itp.);
  • indywidualne podejście do godzin pracy;
  • rozwój osobisty (szkolenia, możliwość dofinansowania studiów podyplomowych, itp.).

Chcesz wiedzieć więcej i poznać szczegóły zatrudnienia? Zajrzyj na https://bip.wrota.lubuskie.pl/ugkrosnoodrzanskie/wakaty/282/119/Podinspektor/ lub zadzwoń pod nr 68 410 97 10. Nie zwlekaj! Termin składania podań mija 26 czerwca o 16.30.